DeDrontenaar.nl

Zondag, 22 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

André Schippers kampioen donderdagavond competitie Biljartcentrum Dronten

André Schippers kampioen donderdagavond competitie Biljartcentrum Dronten
Ingezonden door: Ko Hogervorst

Nadat de maandagavond competitie is gespeeld is, heeft ook de donderdagavond competitie een kampioen bij biljartclub B.C.D.

André Schippers heeft zich gekroond als kampioen van de donderdagavond. Op de 2e plaats kwam Rien Lodder naar boven en Aart van der Gronde stond als 3e op het wedstrijd formulier.

André is niet de eerste de beste biljarter binnen BCD. Hij staat bekend om zijn drive om te winnen. André is vanaf het begin lid van de biljartvereniging en weet dus precies hoe hij z’n partij winnend moet afsluiten. Rien en Aart weten daar alles van. André was onbereikbaar voor deze toch ook niet onverdienstelijke biljarters. Kortom het was een zeer spannende en sportieve competitie. Inmiddels draait de competitie alweer door. Dus is het aan André om zijn titel te prolongeren.

Denkt u ook dat u kampioen kan worden en vindt u biljarten een leuke sport? Kom dan zeker eens langs bij ons in ons prachtige clubgebouw aan de Jupiterweg. De koffie staat warm en de frisdrank koud. U bent van harte welkom op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag. ( competities gaan in september weer beginnen )

Op de foto ziet u André in het midden. Rien links en Aart rechts.