Zaterdag, 21 september 2024

Asv Dronten groepswinnaar na knappe zege op De Zouaven

Willem Jelle Bos.
Redactie: Wouter Foppen

DRONTEN - Asv Dronten heeft de poulefase van de districtsbeker zaterdag afgesloten als groepswinnaar. De Drontenaren wonnen met 2-1 van De Zouaven en dat was voldoende om als eerste te eindigen.

Asv Dronten maakte na de rust het verschil. In de eerste helft vielen er geen doelpunten, maar tien minuten na de onderbreking opende Frank Damman de score. Willem Jelle Bos was drie minuten later al goed voor de 2-0 en die marge bleek voldoende voor de zege.

De Zouaven kwam kort voor het einde nog wel terug tot 2-1, maar de overwinning van asv Dronten kwam niet meer in gevaar. Beide ploegen waren vooraf al zeker van de volgende ronde. Door de zege werd asv Dronten groepswinnaar, een mooie opsteker richting de competitiestart van volgende week tegen Scherpenzeel.