Vrijdag, 20 september 2024

Asv Dronten sluit af met grote nederlaag bij DZC'68: 6-1

Redactie: Wouter Foppen

DOETINCHEM - Wat een mooie afsluiter had moeten worden, liep voor asv Dronten zaterdag uit op een vervelende middag. De Drontenaren sloten de competitie af met een dikke 6-1 nederlaag bij DZC '68.

DZC speelde nog om direct lijfsbehoud, maar asv Dronten legde de ploeg in eerste instantie het vuur flink aan de schenen. Uiteraard Kevin van der Vlag opende na een dikke tien minuten de score, maar de eerstvolgende aanval van DZC was ook raak. Dat was voor asv Dronten de nekslag, want vervolgens liep DZC verder en verder weg.

Fatih Ilkhan maakte de 2-1, Thomas Kleinlugtebeld zorgde voor 3-1 en diezelfde Kleinlugtebeld was voor de rust ook nog goed voor de 4-1 Na de thee kwam asv Dronten niet meer in de gelegenheid om terug te komen, terwijl DZC nog tweemaal scoorde. Meron Zehaye tekende voor 5-1 en opnieuw Kleinlugtebeld bepaalde de eindstand op 6-1.

Asv Dronten sluit de competitie zodoende af op een zesde plaats, één punt voor nummer zeven KHC en dertien punten achter nummer vijf DETO.