Vrijdag, 20 september 2024

ASVD Zaalvoetbal haalt flink uit tegen Oldenzaal: 10-1

Redactie: M.H.

DRONTEN - De zaalvoetballers van ASVD waren maandagavond op volle sterkte en begonnen scherp aan de thuiswedstrijd tegen ’t Hoekje uit Oldenzaal. Het leverde een afgetekende 10-1 overwinning op.

In de beginfase speelde Oldenzaal compact. De tegenstander was lastig te bespelen voor ASVD en kreeg zowaar kansen. Na tien minuten maakten de Drontenaren echter de 1-0. De 2-0 en 3-0 volgden vlot en daarna werd het een gemakkelijke avond.

Na een 5-0 ruststand bleef ASVD druk zetten en werd de score in de tweede helft verdubbeld. De Tukkers deden nog wel iets terug met een mooi schot.

Door dit resultaat staat ASVD met twee overwinningen uit drie wedstrijden op de derde plaats. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen SVI 2.