Vrijdag, 20 september 2024

ASVD Zaalvoetbal haalt gigantisch uit tegen hoger geklasseerd HHC: 10-1

Serkan Sahinturk schiet prachtig raak: 2-0.
Redactie: M.H.

DRONTEN - De zaalvoetballers van ASVD hebben maandag een opvallend makkelijke overwinning geboekt op de hoger geklasseerde middenmoter HHC uit Hardenberg: 10-1.

In de openingsfase leek het nog spannend te worden. Na tien minuten werd er voor ’t eerst gescoord en ging het lopen bij de Drontenaren. Hoogtepunt was een voorzet van Mark de Haan, die door Serkan Sahinturk met een drop-kick in de verre hoek werd geschoten. Ruststand: 4-1.

Na rust ging ASVD vrolijk verder. Machiel Werkman verrichte een aantal goede reddingen voor de Drontenaren. Aan de andere kant was Nico Veldman op dreef met scores uit alle hoeken en standen. Serkan Sahinturk scoorde vier keer en Niels Willems speelde zowel verdedigend als aanvallend een goede wedstrijd.