DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 20 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Biddinghuizen wil BAS Basketbal absoluut niet kwijt aan Dronten

Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - De toekomstige sportzaal in het MFG2 in Biddinghuizen wordt anderhalf keer zo groot als de huidige zaal in Het Koetshuis. Het betekent dat BAS Basketbal straks eindelijk haar sport kan beoefenen in een zaal die voldoet aan de eisen van de basketbalbond.

Voorzitter Henk Stoer van de stichting MFG2 vertelde dinsdagavond dat de initiatiefnemers van het Multifunctioneel Gebouw hebben moeten vechten om voorzieningen voor het dorp Biddinghuizen te behouden. Eén van die voorzieningen is het basketbal.

,,De gemeente zei over het basketbal: we hebben toch de sporthallen ’t Dok in Dronten? Daar kunnen jullie vanuit Biddinghuizen toch ook basketballen? Maar dat willen wij gewoon niet’’, aldus de heer Stoer.

MFG Biddinghuizen

De politiek is zo te horen zeker niet op de hoogte van de bezettings graad van de sport zalen in Dronten. Is vol. Ja ten zij je de kinderen vrij gaat geven voor sport. Tussen 12:00 en 15:00. En dan ook je vrij willigers gaat betalen om vrij te nemen. Nee elk dorp zijn eigen zaal. Meer dan terecht.
jacco rademaker | vrijdag 18 maart 2016 12:27