DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 20 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Marco Roelofsen wacht tweede gesprek niet af, Asv Dronten kijkt verder

Marco Roelofsen wacht tweede gesprek niet af, Asv Dronten kijkt verder
Mark Benning, voorzitter Asv Dronten
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Voetbaltrainer Marco Roelofsen heeft laten weten niet te wachten op een tweede gesprek met Asv Dronten. De Harderwijker is inmiddels met Go-Ahead Kampen in zee gegaan. De Drontenaren gaan deze week besluiten met welke kandidaten ze wel een vervolggesprek voeren.

Marco Roelofsen stond hoog op het verlanglijstje van Asv Dronten en was uitgenodigd voor een tweede gesprek. „Hij wilde daar kennelijk niet op wachten”, meldt voorzitter Mark Benning, „Roelofsen heeft vandaag aan ons laten weten dat hij aan de slag gaat in Kampen. Het kan snel gaan…”

Naar de hoofdklasse

Bij Go-Ahead wordt Roelofsen volgend seizoen de opvolger van Stephan Rahantoknam. Volgens de Kampenaren hebben Roelofsen en het bestuur elkaar gevonden in de visie op de lange termijn. De club wil uitgroeien tot een stabiele middenmoter in de hoofdklasse: „We hebben het technisch beleid op deze doelstelling afgestemd.”

Asv Dronten laat weten geen haast te maken met het besluit over de opvolging van de naar VV Berkum vertrekkende Raymond Schuurman. „We willen een goede beslissing nemen”, aldus Mark Benning.