Zondag, 22 september 2024

Reaal Dronten kent doelpuntrijke start van de oefencampagne: 6-3 overwinning

Redactie: M.H.

ALMERE - Op een bijveld bij het stadion van Almere City FC heeft Reaal Dronten gisteren de eerste oefenwedstrijd gewonnen. Tegen het eveneens in de vierde klasse uitkomende Sporting Almere werd het 3-6.

De selectie van Reaal telt 30 spelers, waaronder 12 nieuwkomers. Van de selectie kwamen er gisteren 23 in actie.

Jelle Zaal scoorde al na 25 seconden de 0-1 en in de derde minuut was het alweer 1-1. Danny Mol benutte een strafschop, waarna Sporting Almere twee keer scoorde. Danny Mol zorgde voor een 3-3 ruststand. Na rust domineerde Reaal Dronten. Mustafa Ozdemir, Umut Acikgüz en King Accaci maakten de doelpunten.