Zaterdag, 21 september 2024

SC Emmeloord ‘zit er doorheen’ en schrapt oefenpotje tegen Asv Dronten

Redactie: M.H.

DRONTEN - De voor vanavond geplande oefenwedstrijd van Asv Dronten tegen SC Emmeloord is geschrapt. De reden: de tweedeklasser uit Emmeloord zat er na de competitiewedstrijd van zondag tegen DTD doorheen.

SC Emmeloord leidde tegen de koploper bij rust met 2-0 en gaf die voorsprong in de eerste vier minuten na rust uit handen. Eindstand: 2-2.

,,Na afloop zaten de spelers van SC Emmeloord er helemaal doorheen waardoor de technische staf onmiddellijk besloot om de oefenwedstrijd tegen ASV Dronten komende dinsdag te cancelen’’, schrijft Klaas Jacob Huisman uit Dronten, tegenwoordig actief in Emmeloord, in zijn wedstrijdverslag.