Maandag, 16 september 2024

Stefan Tolhoek redt vanaf de penaltystip een punt voor BAS

Redactie: Wouter Foppen

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag een punt overgehouden aan het treffen met Zwolsche Boys. De Biddinghuizenaren keken tot laat in de wedstrijd tegen een achterstand aan, maar aanvoerder Stefan Tolhoek zorgde alsnog voor een gelijkspel: 2-2.

De Biddinghuizenaren namen in Zwolle al snel een voorsprong. Walid el Achak bracht de bal bij Patrick Woud en hij zorgde voor de 0-1. Die marge was bij rust echter al verdwenen. Eerst werkte Martijn Boer de bal in zijn eigen doel en kort voor de onderbreking werd het zelfs 2-1. Een aanval werd op prima wijze afgerond door Lennart Prins.

In de tweede helft bleef die tussenstand lang hetzelfde, tot in de slotfase. Stefan Tolhoek werd in het strafschopgebied omver getrokken en daarop volgde een penalty. Diezelfde Tolhoek benutte de kans en haalde daarmee een punt binnen: 2-2.