Vrijdag, 20 september 2024

VIDEO | Asv Dronten pakt puntje tegen Eemdijk in spectaculaire wedstrijd: 3-3

Redactie: M.H.

DRONTEN - Niemand gaf vanmiddag nog een cent voor de kansen van Asv Dronten, toen het bezoekende Eemdijk in de 89ste minuut de 2-3 scoorde. In blessuretijd krijgen de Drontenaren echter een verdiende strafschop en maakte aanvoerder Vincent ter Burg er alsnog 3-3 van.

,,Het bewijst hoe sterk we de winterstop zijn uitgekomen met elkaar als team’’, analyseerde verdediger Rik Breemhaar na afloop. Door deze opsteker heeft de hekkensluiter van de hoofdklasse B de hoop op handhaving nog niet opgegeven.

Scoreverloop

Asv Dronten kwam in de eerste helft al in de vijfde minuut op 1-0 door Jodi de Boer. Op het moment dat iedereen aan rusten dacht, maakte Eemdijk de gelijkmaker. Ruststand: 1-1.

In de 63ste minuut werd het 2-1 door Brian Harpe. Tien minuten later werd het voor de tweede keer gelijk en in de 89ste minuut kwam Eemdijk zelfs op voorsprong. Dat was op dat moment niet onverdiend. Asv Dronten toonde echter veerkracht en veroverde in blessuretijd het derde puntje van het seizoen.