Donderdag, 19 september 2024

VIDEO | Asv Dronten verliest kansloos van SV Urk: „Hopen dat hoofdklasse erin zit”

Redactie: M.H.

URK - Asv Dronten heeft de eerste oefenwedstrijd na de winterstop - tijdens het trainingskamp in Salou werd er niet gespeeld - met 2-0 verloren van hoofdklasser SV Urk. Voor rust waren de Drontenaren volstrekt kansloos (ruststand 1-0), erna waren er wat meer kansen voor de gasten, maar er werd niet gescoord.

Al in de vierde minuut schoot Urk op de paal en na enkele mooie reddingen van doelman Eser Elmali schoot Urk in de zestiende minuut op de kruising. Oerdom balverlies van Jeroen van der Meer leidde na een half uur tot de 1-0 door Jan van Slooten. Na weer een redding van Elmali en opnieuw een Urker schot op de paal kreeg Asv Dronten in de 43ste minuut de eerste kans: Rik Breemhaar kopte in de handen van keeper Cornelis Koffeman.

Van zich afbijten

Na de rust beet Asv Dronten meer van zich af en dat leidde tot enkele kansjes voor met name Kevin van der Vlag. Tot doelpunten kwam het niet en in de zeventigste minuut verdubbelde Jelle de Boer de marge namens Urk. Eindstand: 2-0.

DeDrontenaar.nl sprak na afloop met verdediger Bob Breemhaar.

SV Urk - Asv Dronten 2-0