Vrijdag, 20 september 2024

VIDEO | Swift'64 nadert koploper tot op 2 puntjes: „Daar houden we ons niet mee bezig”

Redactie: M.H.

SWIFTERBANT - Na een slappe eerste helft en een 0-0 ruststand heeft Swift’64 vanmiddag met 3-0 gewonnen van middenmoter ZAC uit Zwolle. ESC speelde 0-0 tegen laagvlieger Rouveen en daardoor is Swift de koploper tot op twee puntjes genaderd. „Daar houden we ons niet mee bezig”, zegt middenvelder Lloyd Meijboom over een eventueel kampioenschap.

Thim Verhoeven opende kort na rust de score na een slim en snel genomen vrije trap. Leon Snijders scoorde de 2-0, al moest hij dat wel bekopen met een blessure. Tom Roskam bepaalde de eindstand op 3-0.

ESC en Swift’64 hebben allebei nog twee wedstrijden te gaan: ESC tegen VEVO (uit) en Hattem (thuis), Swift tegen DSV’61 (uit) en Rouveen (thuis).