Vrijdag, 20 september 2024

Asv Dronten incasseert dikke nederlaag bij SDV Barneveld

Redactie: Wouter Foppen

DRONTEN - Asv Dronten is zaterdag bij SDV Barneveld tegen een dikke nederlaag aangelopen. De eersteklasser kwam via Kevin van der Vlag nog wel terug tot 1-1, maar ging uiteindelijk met 5-1 onderuit.

De eerste helft was voor een groot deel voor asv Dronten, dat één ding vergat: scoren. SDV Barneveld profiteerde daar keurig van, want voor de rust bracht Sefanja Davids zijn ploeg op voorsprong. Van der Vlag schoot daarna op de paal.

Na de rust kwam asv Dronten dan toch tot scoren. Van der Vlag maakte gelijk, maar zag twee minuten later de 2-1 binnen ploffen. Opnieuw maakte Davids de treffer en in het restant liep Barneveld nog verder uit. Via Sebastian van Kammen, Onur Tekay en Geert van der Veen werd het 5-1, waardoor de Drontenaren afzakten naar een zesde plaats.