Vrijdag, 20 september 2024

Asv Dronten lijdt bij Nunspeet vierde nederlaag op een rij

Redactie: Wouter Foppen

DRONTEN - Eersteklasser asv Dronten is zaterdag bij Nunspeet voor de vierde achtereenvolgende wedstrijd onderuit gegaan. De Drontenaren herstelde in sneltreinvaart een 1-0 achterstand, maar verloren uiteindelijk met 4-2.

Nunspeet kwam binnen de kortste keren op een 1-0 voorsprong, maar even snel herstelde asv Dronten zich. Via Kevin van der Vlag stond er na vier minuten een 1-1 tussenstand op het bord, maar nog voor de rust kwam de thuisploeg wederom op een voorsprong. Emiel Goud maakte in de extra speeltijd de 2-1.

Vijf minuten na de rust was Job Hoogendoorn al goed voor de 3-1 en daarmee leek de wedstrijd vroegtijdig beslist. Rik Breemhaar, die even daarvoor de lat trof, bracht asv Dronten echter weer de aansluiting, maar dat was niet voldoende om met een positief resultaat van het veld te stappen. In de uiterste slotfase zorgde Nunspeet voor de 4-2, waardoor asv Dronten al vier speelrondes zonder zege is.