DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 20 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Asv Dronten moet meerdere erkennen in ACV: "Niet goed genoeg"

Redactie: Wouter Foppen

DRONTEN - "Wij moeten allemaal top zijn om van een ploeg als ACV te kunnen winnen en vandaag was dat niet zo." Het is de conclusie van asv Dronten-trainer Raymond Schuurman, die zaterdag met zijn ploeg met 1-3 verloor van kampioenskandidaat ACV.

De voorbije weken lukte het asv Dronten telkens om in ieder geval qua strijdlust goed voor de dag te komen. Tegen Flevo Boys resulteerde dat in de eerste competitiezege van het seizoen en ook tegen AZSV werd er gewonnen. Zaterdag tegen ACV kon asv Dronten die lijn, zeker in de eerste helft, niet vasthouden, waardoor er bij rust een 0-2 achterstand op het bord stond.

"Het was wat dat betreft ver onder de maat. In de tweede helft was dat een stuk beter voor elkaar en maken we zelfs nog de 1-2", zegt Schuurman, die Bob Breemhaar de aansluitingstreffer zag maken. Toch was het niet voldoende om nog tot een positief resultaat te komen, want in de uiterste slotfase maakte ACV nog de 1-3.

"Het is niet anders"

"Het is geen schande om te verliezen, maar het is wel jammer van die laatste goal. 1-2, dat staat toch iets vriendelijker. Maar het is niet anders", sluit Schuurman af.