Asv Dronten neemt afscheid met nederlaag: "Mooi geweest"

Asv Dronten neemt afscheid met nederlaag:
Niek Telgen
Redactie: Wouter Foppen

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag geen afscheid kunnen nemen met een driepunter. De Drontenaren kwamen bij SDV Barneveld nog wel op een voorsprong, maar gingen uiteindelijk met 3-1 onderuit.

Het begin was nog voor asv Dronten. Via Niek Telgen opende de ploeg de score en daarbij voetbalde het ook nog vrij aardig. Toch lukte het niet om de voorsprong tot de rust in stand te houden. Rob Knul zorgde voor de gelijkmaker en hij groeide uit tot de man die Dronten pijn deed.

Knul maakte in de tweede helft nog twee treffers, waardoor asv Dronten het seizoen met een 3-1 nederlaag afsloot. "Het is mooi geweest. Er had vandaag wel meer in gezeten, maar we maakten de kansen niet af. We trainen nog twee weken door en dan is het klaar", aldus Schuurman.