Zaterdag, 21 september 2024

Rick Aernaudts helpt BAS met heerlijke treffer langs Hattem

Redactie: Wouter Foppen

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag de uitwedstrijd bij Hattem ternauwernood met 2-3 gewonnen. In Hattem werd Rick Aernaudts op fraaie wijze de matchwinner.

De Biddinghuizenaren speelden opnieuw geen grootse partij en kwamen al vrij snel in de wedstrijd op achterstand. Via Patrick Woud werd het na een half uur weer gelijk en nog voor de rust kwam zelfs op voorsprong. Middenvelder Martin Wubs speelde zichzelf vrij en werkte de 1-2 binnen.

Hattem deed na de rust al snel iets terug, maar toch gingen de drie punten mee naar Biddinghuizen. Het was Rick Aernaudts die een kwartier voor tijd besloot uit te halen en op fraaie wijze het winnende doelpunt maakte. Zo stijgt BAS naar een vijfde plaats en houdt het enigszins aansluiting met de bovenste regionen.