DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 20 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Trainer uit Kampen naar Swift’64, vervanger bij VV Kampen komt uit Swifterbant

Redactie: M.H.

KAMPEN - Trainer Arjan ten Hove van VV Kampen vertrekt volgend seizoen naar Swift’64. De vierdeklasser uit Kampen heeft een opvolger gevonden in Swifterbant. Het is Meloudi Zaki, nu nog assistent-trainer bij WHC in Wezep.

VV Kampen laat weten dat de club met Zaki (zie video) een waardig opvolger te hebben gevonden voor Ten Hove. „Zijn visie op het voetbal en zijn passie voor het voetbal passen ten volle bij onze eigen ambities en stemmen ons uitermate hoopvol voor de toekomst", zo laat VV Kampen weten.

Ten Hove blij

Arjan ten Hove is bezig aan zijn vierde seizoen bij VV Kampen en kijkt uit naar volgend seizoen bij Swift’64 „Ik ben er heel erg blij mee. Het is een mooie club die in opmars is. In sportieve zin, maar ook met wat betreft ze willen met jeugd. Ze willen jeugdspelers laten doorstromen.”

„Dit is een verrijking voor mij”, vervolgt Ten Hove, „Bovendien heeft Swift een selectie die qua leeftijd goed in elkaar steekt. Een flink aantal jongens van 22, 23 en 24 jaar en ook wat ervaren spelers. En Swift '64 is een grotere vereniging dan VV Kampen. Dat is voor mij als hoofdtrainer ook een andere dimensie. Daar moet ik mee leren omgaan.”

Voetbaltrainers gemeente Dronten