DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 20 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

VV Kampen breekt met trainer Meloudi Zaki uit Swifterbant: „Hij was net een wervelwind"

VV Kampen breekt met trainer Meloudi Zaki uit Swifterbant: „Hij was net een wervelwind
Foto: Gerard Meijeringh
Redactie: M.H.

SWIFTERBANT – VV Kampen heeft Meloudi Zaki uit Swifterbant de afgelopen week per direct op non-actief gezet. De hoofdtrainer is slachtoffer geworden van de onrust die er al tijden heerst bij de vierdeklasser. „Meloudi is niet de hoofdoorzaak, maar hij heeft de onrust niet de kop in kunnen drukken”, aldus voorzitter Ron Diender.

De voorzitter stelt dat Meloudi eigenlijk nooit een eerlijke kans heeft gekregen van de spelersgroep: „Ik vind het verschrikkelijk voor Meloudi Zaki, maar het is een gevolg van wat er allemaal is gebeurd bij de club.”

Wervelwind

Volgens Diender was Zaki enorm actief. „Hij was net een wervelwind. Hij had ideeën op allerlei gebieden en was op heel veel vlakken actief. Maar we zijn een kleine vereniging met relatief weinig vrijwilligers. Dan gaan bepaalde dingen langzaam, maar Meloudi bleef maar op bepaalde dingen hameren. Wellicht is er daardoor ook onrust ontstaan. VV Kampen was misschien wel te klein voor Meloudi Zaki.”

Meloudi Zaki betreurt de gang van zaken. „Het is jammer dat het zo is gegaan. Ik heb er veel van geleerd. Het is jammer dat ik een wervelwind word genoemd. Ik heb de ambitie om spelers beter te maken, maar dan moeten spelers wel weten wat het is om in een selectieteam te spelen. Daar hoort discipline bij.”

Beide partijen zijn nog niet van elkaar verlost en dienen nog een financiële regeling met elkaar te treffen. Volgens Zaki heeft hij een mondelinge overeenkomst met de club over het komende seizoen.

Bron: Gerard Meijeringh, Brugnieuws.nl