Donderdag, 19 september 2024

VIDEO | Mike Geres wint met BAS ook tweede oefenduel: „Lekker doelpunten maken”

Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - Mike Geres heeft na zijn overstap van Asv Dronten naar BAS Voetbal ook de tweede oefenwedstrijd gewonnen. Tegen VIOS werd het 3-1. „Ik wou weer lekker voetballen, het goede gevoel terugkrijgen van vroeger in de jeugd", zegt de jonge aanvaller over zijn 'transfer', „Lekker doelpunten maken, speelminuten maken.”

BAS kwam tegen VIOS al snel met 0-1 achter door een penalty. Halverwege de eerste helft maakte Stefan Tolhoek de gelijkmaker en vlak voor rust bezorgde Jesper Claassen de thuisploeg een 2-1 voorsprong. De overwinning kwam in de tweede helft geen moment in gevaar en kort voor het einde maakte Mike Geres de 3-1.