DRONTEN - Iets meer dan een jaar na de opening van New York Pizza in Dronten opent franchise-ondernemer Rick Vrakking een tweede vestiging in Zeewolde. De nieuwe zaak gaat open op 26 maart.
De start van de onderneming in Dronten kostte Rick Vrakking een jaar geleden veel werk. Inmiddels heeft hij de zaken op orde en vindt hij het tijd voor een tweede vestiging: „Omdat het mijn droom is om verder te gaan. En dit was een mogelijkheid die ik niet kon weerstaan.”
Bekend terrein
Waarom heeft de horeca-ondernemer gekozen voor Zeewolde? „Omdat daar nog geen New York Pizza of iets vergelijkbaars is”, antwoordt Vrakking, „Bovendien heb ik een aantal jaren in Zeewolde gewoond voordat ik naar Dronten ging. Het is dus bekend terrein en ik zag daar een mogelijkheid om iets te beginnen.”
Het tweede filiaal wordt waarschijnlijk iets kleiner dan Dronten: „Het is natuurlijk de vraag hoe druk het gaat worden, maar ik denk dat we met ongeveer twintig parttimers gaan werken.”
Larissa Korving
Zelf gaat Rick Vrakking zich voorlopig vooral op Zeewolde concentreren: „Want in Dronten heb ik in de persoon van Larissa Korving een uitstekende bedrijfsleider.”
De verbouw van het pand aan de Stevinweg 2 in Zeewolde is momenteel in volle gang. „Vrijdag krijg ik de sleutel. Daarna is het schoonmaken, opruimen, het personeel inwerken en dan gaan we op 26 maart open. Vervolgens hebben we een tiendaagse openingsactie om Zeewolde bekend te maken met het concept.”