Donderdag, 19 september 2024

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

BAS heeft in oefenwedstrijd wederom geen moeite met vierdeklasser SEH

Redactie: Wouter Foppen

BIDDINGHUIZEN - BAS was kort na de winterstop al met 0-3 te sterk voor vierdeklasser SEH en ook donderdag boekten de Biddinghuizenaren een simpele oefenzege. Door goals van Thomas de Gier (twee), Stefan Tolhoek, Mike Geres, Walid el Achak en een eigen treffer werd het liefst 6-1.

Een oefenwedstrijd waar je vraagtekens bij kon zetten, want vooraf was al bekend dat BAS weinig tegenstand hoefde te verwachten. Het beeld uit de eerdere ontmoeting werd doorgetrokken, waardoor de ploeg van trainer Arjen Bredewolt een avondje kon freewheelen. Voor rust werd het door goals van Walid el Achak en Mike Geres al rap 2-0, waarna een eigen doelpunt voor een 3-0 ruststand zorgde.

BAS nam na de rust wat gas terug, maar desondanks speelde de ploeg vele kansen bij elkaar. SEH mengde zich ook wel iets meer in de wedstrijd, maar moest toch toezien hoe BAS nog drie keer scoorde. Invaller Thomas de Gier nam twee treffers voor zijn rekening, terwijl Stefan Tolhoek de mooiste goal van de avond maakte. Hij wipte de bal uiterst koelbloedig over de keeper. SEH deed nog wat terug, waarmee het alleen de eer redde: 6-1.